Lidt om min baggrund

Jeg hedder Charlotte, bor i Malling på en skøn landejendom, og har DKK stambogsført opdræt af sorte dværgpudler. Jeg startede med både at udstille, og klippe for mange år siden.

Jeg har en stor passion for hunde, og nyder at være i selskab med de 4 benede. Jeg er meget aktiv på hhv. danske og udenlandske udstillinger, hvilket stiller store krav til soignering samt perfekt grooming af mine egne hunde. Min interesse er her igennem startet omkring klipning, soignering og pelspleje.

Jeg har deltaget i mange klippe kurser og seminarer i Danmark og i Sverige samt, at jeg er oplært i en større hundesalon på Fyn. Jeg nyder selskabet med hundene og giver mig et fri rum i min dagligdag.

Jeg har fokus på hundens velvære, og forsøger altid at arbejde MED hunden, og ikke MOD hunden. For mig er det vigtigt, at hunden får den bedste mulige oplevelse ved besøget hos hundefrisøren. 

Jeg sætter pris på, at aflevere hunden så den ser "Pænest ud" Dvs, at jeg ikke bare klipper den "kort" ved første øjekast, men forsøger at lave en sød frisure, hvis kunden altså også ønsker det, og at hundens generelle pelspleje er holdt således, at det kan lade sig gøre 🙂. Jeg snakker altid med kunden omkring hvilke forventninger der er til klipningen.

Derudover er jeg selv aktiv på agility træningsbanen om sommeren i Viby J. Min mand dyrker agility på stævneplan, og har derigennem også stor glæde af vores pudler. Hunde har et stort hjerte hos os i vores hjem, hvor salonen er placeret i underetagen.