Klippekursus små hunde

Fredensvang Hundesalon i Malling udbyder som noget nyt klippekursus for dig, der gerne vil lære at klippe din egen hund, eller vedligeholde hunden mellem klipninger. Kurset henvender sig udelukkende til selskabshunde, og andre mindre racer incl. blandingsracer der skal klippes, Fredensvang Hundesalon er beliggende 15 km. syd for Århus, et idyllisk landsted med heste om sommeren, kik til havet og en skøn stor have og naturgrund hvor hundene kan boltre sig efter klipning.

Hundensalonen er sprit ny, med top professionelt udstyr der vil stå til rådighed på dagen. Salonen er udstyret med lyse klinker og varme I gulvet samt professionel belysning specielt egnet til saloner (et lys uden skygger). Kurset foregår I salonen, og der er plads til max 5 deltagere. Der vil være trimmebord, karter, børster sakse til rådighed på dagen. Du er naturligvis velkommen til at medbringe din egen trimmemaskine og karter hvis ønskelig.

Kurset vil omhandle:

• Pelsanalyse 
• Håndtering af hunden på bordet
• Klippeteknik I forhold til pelskvalitet
• Gennemgang og afprøvning af redskaber
• Gennemgang af forskellige klippestile
• Udvælgelse af klippestil til din hund
• Egen klippe tid af hund.

Hunden medbringes vasket og udredt. Såfremt der er filter på hunden, finder vi i fællesskab den bedste klippeløsning til hunden. 

Instruktør på kurset er salonindehaver Charlotte Linneberg, som har mange års erfaring I klipninger.
Charlotte er desuden opdrætter under Dansk Kennelklub af dværgpudler, og udstiller internationalt på hundeudstillinger i Danmark og udlandet. Kurset er fra kl 10.00 – ca. 15.00 og er incl. forplejning, herunder frokost og drikkevarer.

Prisen er: 1600 kr. pr. Deltager med én hund.

For kommende kurser. Kig da på begivenheder på Facebook eller ring til salonen. 
Du kan tilmelde dig på telefon: 51 90 28 82, eller på mail charlotte@linneberg.dk, eller via min facebook side: Fredensvang Hundesalon I Malling, eller via kontaktformularen på www.fredensvang-hundesalon.dk
På gensyn. Du er først tilmeldt når det fulde beløb er modtaget inden kursusstart. 
Fredensvang Hundesalon, Synnedrupvej 22, 8340 Malling, CVR 29484996, mob. 51902882