Prispolitik forretningsbetingelser

Prisliste

 

 PRISER: pr. 1.8.2022

Der tages kun små og mellem størrelser i salonen 

 

Priser er incl. Bad, føn klipning, soignering (negleklip, rens- samt pluk af ørehår, såfremt hunden tillader disse ting)

Der tages forbehold for prisændringer, når hunden er tilset eller ved afhentning. Prisen kan desuden variere alt afhængig af ønske til klipning, om der skal bruges ekstra tid på at klippe hunden kort pga. Filtrer, eller en stor bamseklip der er tidskrævende. Prisen kan også ændre sig, såfremt hunden er større end normalt for racestandarden. Ved blandingshunde oplyses altid en standardpris, som kan ændres når hunden tilses.

Filtrede hunde klippes kort og der opkræves et filtergebyr på 250 kr.,  da der slides ekstra på maskinel. Ønskes der længere klip og har hunden enkelte filtre i pelsen, må det accepteres at der stadig kan være filtre i pelsen efter klip. I de fleste tilfælde kan det ikke lade sig gøre at klippe en længere klip.  Kunden har ansvaret ene og alene til udredning af hunden. Går hunden ud af salonen, er der ingen reklamationsret efterfølgende  . Jeg tilretter gerne inden hunden forlader salonen :).

Kommer hunden filtret flere gange i salonen, kan jeg være nødsaget til at afvise hunden.

Det anbefales, at pelsracerne klippes min. 4-6 gange årligt. Udskyder du klipningen til 4 måneder eller derover, skal du regne med, at der kommer ekstra gebyr på klipningen, da jeg somregel skal bruge flere ressourcer for at klippe hunden.

 

Bliver du forhindret eller vil du bare aflyse din aftale skal du gøre det senest 24 TIMER... før så jeg har mulighed for at sælge din tid til en anden  

Ved udeblivelse, samt for sent afbud,( dagen før) opkræves et gebyr på 500 kr. Ved at du ikke kommer mister jeg min løn og omsætning :(..

Ved blandingshunde kan pris først afgøres når hunden er i salonen  

Mht. Racer der afviger fra ”Normalen” i størrelsen tillægges ekstra gebyr, som svarer til størrelsen udfra andre racer.

Hunde afleveres og behandles i salonen på eget ansvar. Det vil sige, at kommer hunden til skade i salonen, er det din egen sygeforsikring der skal benyttes. 

Glemte liner og halsbånd eftersendes ikke men kan til enhver tid hentes i salonen. Det er kundens eget ansvar at tjekke, om hunden har korrekt halsbånd og line med fra salonen, og at se efter om hunden har det hele på.   

Priserne er vejledene priser  der kan være variation i forhold til størrelse og længde på hunden, pelsens længde samt ønske til Klipning.

PRIS:     Ekstra small op til 3. Kg. 750-800 alt afhængig af ønske til frisure  

PRIS:     Lille hund fra 875 op til 5 kg.

PRIS:     Lille hund primært håndklip fra 1000-1500 kr.  lang klipning 

PRIS:     Mellemhund fra 1000 -1500,- fra ca 33 cm i skulderhøjde  prisen afhænger af ønske og           hvor velholdt pelsen er.

Der tages forbehold for skrivefejl.

Prisen kan til en hver tid ændre sig når hunden først er under behandling i salonen.