Forretningsbetingelser og det med småt...

Når Din hund afleveres i salonen til behandling, er den her på ejers ansvar. ! Dvs  sker der skader betaler salonen ikke.

 

Der kan ske uheld i salonen. Det er levende væsener og kan gøre uforudsigelige ting. Stå uroligt på bordet, forsøge at hoppe ned, bide ud efter saks, maskine og hænder, kan ikke lide at blive badet som betyder de vil forsøge at komme fri, lave krumspring så de glider og måske vrider et ben, bryder sig ikke om sæbe i hovedet, kradser med poter i hoved-øjenområde osv osv. De kan vride sig på bordet da de ikke kan lide tørringen, de kan vride sig på bordet under kartning. Bide ud efter føn eller karte osv. Under selve klipningen kan hunden ydermere forsøge at undvige, vride sig, bide mm. 

Mange ting kan gå galt og vi står med meget skarpe redskaber i salonen, varme føn osv.  For at få den bedste oplevelse ud af det at komme til hundefrisør er der nogle ting der er vigtige. 

* Vend hunden til at stå på et bord og blive børstet

* Vend hunden til berøring og det at kunne stå stille

* Vend hunden til at blive badet

* Kom jævnligt til hundefrisøren, minimum 4 gange årligt

* Har du en hvalp, så besøg en hundefrisør første gang ved 3-4 måneders alderen til et hvalpetjek  

 

HVAD KAN ØGE RISIKOEN FOR SKADER

* Hvis hunden er filtret

* Hunden kommer sjældent til hundefrisør

* Hvis hunden ikke står stille

* Hvis hunden er usikker

* Hvis hunden er aggressiv/dominant

* Hvis hunden bider ud efter saks, Føn, hænder 

 

Har hunden vorter , flere ulveklør, knuder mm  kan der også ske uheld  Hunden kan få blæst i øjnene såfremt den ikke står stille, forsøger at vride sig væk, fri, snurre rundt  osv..

Er hunden meget filtret ind til huden, er der større sandsynlighed for skader  Det kan være klippeskader, hudafskrabninger osv da filtrede hunde ikke er vænnet til hverken børstning eller at stå stille på et bord  den vil forsøge at undslippe, trække benene til sig som derved kan forårsage vrid, klippeskader mm  Måske hunden også bider ud efter frisøren samtidig med. Er ørerne filtrede ind til huden, kan hunden få blodører  det vil sige, at hunden ryster hul på spidsen af ørerne og blod kommer ud. Filtrede ører gør, at blodtilførslen til ørespidserne er formindskeT,  når de så klippes fri spænder det i ørerne på hunden. 

Så DERFOR, læs og forstå dette inden hunden afleveres i salonen.

Den lovpligtige hundeansvarsforsikring skal bruges, såfremt jeres hund bider mig eller ødelægger ting i salonen. Din hunds sygeforsikring dækker i de fleste tilfælde skader der skal behandles hos dyrlægen. Kontakt jeres forsikringsselskab.

For sent afbud (senest 24 timer før) eller udblivelse opkræves der 500,- 

Har hunden lopper koster det 250- for ekstra rengøring-desinficering.

Der kan forekomme filter tillæg. Er hundene meget filtrede, belaster det både skær og sakse langt mere end normal klipning i ikke filtrede hunde. Så meget, at de skal til slibning umiddelbart efter klipning af hunden.